Monday, February 14, 2011

Jom Jahit Menjahit!!

Jom Jahit


Saja nak share ngan semua, saya ada joint 'Jom Jahit' under Kak Tini yg creatif nie. Utk bulan February nie jom jahit 'apron', dateline 28hb..hehe macam tau2 je sy baru beli peti ais so mood masak tengah memuncak nie..so klo rajin masak (rajin kah??) kene la pakai apron kan baru la feminin kan..

SewLove Joint

Saya juga joint 'MyBotang Sew Along' nie...kali ni jahit 'Reversible Bucket Bag'..ada gak orang panggil granny bag..memang suka sangat tengok bag nie so hopefully leh la siapkan satu..anyway mmg stylo kalau granny pakai beg nie hehe

1 comment:

  1. Thanks for sharing. Tertarik untuk mempelajari bagaimana cara membuat baju dengan pola baju yang sudah jadi?. Anda bisa mendownload polanya Di Sini. Regards : Fitinline.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...