Tuesday, October 4, 2011

More Lappy Sleeves -- TQVM

Ini hasil jahitan sabtu lepas, order dari classmate adik nurul. Alhamdulillah hari ahad lepas kelas sempat nurul bagi kepada adik. Senang betul kalau dpt order dari budak Uitm Shah Alam nie, x perlu nurul hantar Poslaju, customer pun saving ^ ^ 



Laptop Sleeve for 14" Sony Vaio E Series
Fabric: Riley Black Happy Forest (DC02) + Light Green Cotton
Sold to Izdhora




Inside view with black velcro snap




Netbook Sleeve for 12.1" HP Pavilion DV2
Fabric: DC07 + Blue Black Denim
Sold to Ita



Inside view with black velcro snap
Lining: Dark Purple Cotton


Tqvm for the orders ^ ^
Next time order lagi ya!!

22 comments:

  1. cantik... purse yg sy menang GA pun ramai puji comel..hehe

    ReplyDelete
  2. owh thanks alot ^ ^ sorry la ada cacat cicit sikit kat purse ainie ari tue

    ReplyDelete
  3. Salam.. boleh share mana nak beli kain mcm laptop sleeve kat atas sekali tu?

    ReplyDelete
  4. designer cotton hijau tue beli kat fabric fanatic, leh beli online di fabricfanatics.com.my

    ReplyDelete
  5. cantik! akk suka hasil tangan nurul :)

    ReplyDelete
  6. thanks.. mmg tgh nak cari nampak ada kat US nye website je.. tak tau mana nak cari kat malaysia ni.. heheh

    ReplyDelete
  7. owh senang dah nk cari dah kat malaysia nie..klo fabric fanatic nie, shopnya kat USJ19 Mall Subang Jaya tingkat2..

    Selalu nurul beli kat: Fabric fanatic, maymay shop, poetry rhtym and spinning spool. service so far bagus ^ ^

    ReplyDelete
  8. kalau laptop sleeve mcm tu nak pakai berapa yard ye?nak buat untuk diri sendiri tapi tak tau berapa byk kain nak pakai... 1/2 yard cukup ke?

    ReplyDelete
  9. 1/2 yard cukup kalau combine dgn kain lain, macam kat atas tue..kalau luar dalam kain sama lebey kurang 1 yard. makin besar lappy makin byk guna kain, kalau netbook less than 1/2 yard.

    ReplyDelete
  10. heheh..thanks for the tips..harap2 menjadik ler laptop sleeve i tu..nak beli kain dah la mahal...
    thanks nurul.. glad i found your blog..

    ReplyDelete
  11. ok, no problem..nurul pun still learning ^ ^ dah jadi lappy sleeve gtau ye

    ReplyDelete
  12. ok mesti.. kalau tak jadi i order je la ngan u.. hehehe

    ReplyDelete
  13. sorry ye nurul another question.. poetry rhtym tu ada website ke?

    ReplyDelete
  14. hehe ok leh je.. ni website nye:

    http://poetrynrhythmtextiles.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. thanks so much..

    ReplyDelete
  16. Hasil jahitan Nurul memang cantik. Kak Yati nak tanya sikit, dalam tu Nurul ada guna batting tak?

    ReplyDelete
  17. k.yati,
    ada guna batting, tapi nipis je..lupa dah yg bape gram lame sgt dah beli

    ReplyDelete
  18. @kak es

    Boley, sila emel order ke lovelytotty@gmail.com ^ ^

    ReplyDelete
  19. salam,
    hasil tangan sis mmg cantik..tahniah..
    ada soalan sikit iaitu kalu nak dapatkan batting tu di mana ya.. lagi soalan nak dapatkan ring @ kelengkapan lain di mana ya. tq

    ReplyDelete
  20. Salam,,sis msh ade x?
    pm harga..dkt 0138389454 or natashasharkawi@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. salam sis...cmne nak order ye? ni no hp sy...0126708539....tqvm...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...