Thursday, August 18, 2011

Last Call: Cik Rose Cute

Salam Ramadhan semua, lama rasanya nurul x update blog nie kan..minta maaf sgt nurul ada sikit personal problem yg menyebabkan mood jahit ku hilang huhu... ok kali ni nurul nak bagi last call for the GA winner, Cik Rose Cute. Kepada Cik Rose Cute nie, sila hubungi nurul selewatnya ahad nie ye..or your winning will consider void.. penat dah nurul tunggu nie ^ ^

If still no response sampai ahad nie, nurul akan open again this wallet for lucky draw ^ ^ ada la yg suka tue kan.. hehe so kepada mereka yg mengenali Cik Rose Cute nie sila inform kan dia yea about this..



Ada sape nak wristlet comel nie?? sila angkat tangan ^ ^



Kepada another 2 winners, selewatnye senin ni nurul postkan hadiah anda ye... sekali lagi, sowi sgt2 :( and thanks so much for your patience!!

10 comments:

  1. einz nak!!!einz mmg kumpul beg+dompet~hehehe

    ReplyDelete
  2. Ish ....ada juga orang tak suka hadiah ....hehehe

    ReplyDelete
  3. alah nurul, bagi jer kat akak... akak mmg in need of a new wallet... hehehe...

    ReplyDelete
  4. hehe tau xpe..ok klo cik rose kita xnak nurul open dekat sape yg nak...

    just tinggal komen kenapa anda nak wristlet nie dan nurul akan pilih komen yg terbaik ^ ^

    ReplyDelete
  5. Sorry lambat hantar detail...busy bulan puasa..

    Che Rosliza binti Che Mat
    18 JLN KENARI 11, JLN MANGGIS
    BATU 9 SIJANGKANG,TMN MEDAN JAYA
    42500 TELOK PANGLIMA GARANG, SEL

    03-31227819

    Cik rose nak hihihi comel...

    ReplyDelete
  6. cik rose, owh ok xpe.. senin nie nurul poskan..

    kepada yg lain, so sorry ye, cik rose kita dah reply maka no more offer huhu

    ReplyDelete
  7. Sorry la...nie baru tau menang...hihihihi Thanks!!!

    ReplyDelete
  8. frustnyer... nampaknya kena jahit sendiri ler wallet utk raya thn ni... ;P

    ReplyDelete
  9. Tahniah..sibb Cik Rose sempat.klau tak.. melepaslah wristlet yg santeek itu.. :)

    ReplyDelete
  10. Salam mesra. :)
    Kak Fash nak ajak join giveaway dari Wanita2u. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    Main website : www.wanita2u.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...