Saturday, October 15, 2011

Sewlove Wallet

Ni first order for sewlove wallet as previous wallets made not counted, tue trial pack experiment ^ ^ 
thanks dear for taking the risk, hope eja suka ye.. also hope sgt dpt feedback from eja, leh baiki mana yg kurang


pcs Sewlove Long Wallet, order from my mom and eja ^ ^



SOLD TO EJA

Sewlove wallet with pink lining.. so sweet in reality ^ ^ rasa x nak let go je huhu


FOR MY MOM

This time with brown lining, as request by my mom.. prezzy utk rakan mak ^ ^

Okay, got few wallets in the making..nasib baik ada assistant yg cute comel iaitu Ain @my housemate, rajin dia tolong gunting ngan iron..susah nak cari assistant x bergaji cmnie, siap teman sampai siap sambil layan lagu hindustan lagi tue ^ ^okay ain, next week shedule full tau, kene tolong lagi ye


4 comments:

  1. Akak suka gak yang pink tu...

    ReplyDelete
  2. tue la k.suzie yg pink ni ceria sikit ^ ^

    ReplyDelete
  3. wahh...kembang skjp akak puji ain cmtu..hehehehe~

    ReplyDelete
  4. hihi dah mmg betul pun ain ^ ^ laen kali kene rajin lagi hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...