Wednesday, March 23, 2011

Makeover by Krafty Palette


A special entry to thank Krafty Palette for Sewlove makeover..hehe suka sgt bila tgk blog dah comel camnie...actually dah 5-6 hari dah siap makeover tapi hari ini br dpt tulis entry..sob sob bz betul mgu nie.. nak jahit pun xsempat...

Thanks so much for the makeover, haha very patient and understanding Ida dgn Nurul, nak tukar tue tukar nie..last2 siap gak..mmg puas hati even simple je..but i love simple design, hari2 nak tengok blog sendiri kan so biar simple,nice je pandang lama2..(ke mata nurul je kot, hehe)




1st time tgk owl nie, terus jatuh cinta hehe..Thanks Ida for asking permission from the original source to use this owl :) sekarang issue copyright nie xleh wat main2 tau..

::Krafty Palette::

So, sesape yg berminat nak makeover their blog, boleh lah email ke Krafty Palette. Harga mmg berpatutan, service pun bagus (hehe sempat lagi promote)..so all the best Ida, semoga kita semua akan lebih success di masa akan datang!!



11 comments:

  1. Wow! mana ade simple....sgt cool & cute :)Owl pun cute jugak..

    ReplyDelete
  2. salam....nice blog...kemas:)

    ReplyDelete
  3. look nice..
    background putih lagi nampak cool..dan cerah bijik mata sikit nak nengoknya..

    ReplyDelete
  4. thanks nurul for choosing Krafty Palette :)!
    all the best to you too!!! :)

    ReplyDelete
  5. As salam Nurul, really enjoy visiting ur blog... love ur workmanship and fabric choices..

    ReplyDelete
  6. ingatkan salah blog tadi,mmg simple tapi menarik..mmg cute owl tu....mmmm..suka

    ReplyDelete
  7. hehe..thanks sume coz rajin singgah tgk blog nurul nie, one step at a time nie..still byk lagi under construction nie.. ^0^

    ReplyDelete
  8. Dah macam blog omputih dah, Nurul. Cantik dan sedap mata memandang! ^_^

    ReplyDelete
  9. hehe thanks..nak g oversea x dpt, blog cam omputih pun jadi lerr ^0^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...